Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Sporters willen steeds sneller de uitslagen zien van wedstrijden. Om de snelheid in wedstrijden te houden, wordt goede scoreverwerking steeds belangrijker. En steeds meer verenigingen en organisaties willen digitaal scores verwerken. Daar zijn wel als KHSN blij mee en daarom organiseren we een workshop scoreverwerking met behulp van Ianseo onder leiding van Gerrit Buitenhuis. 

Het digitaal verwerken van scores heeft een aantal voordelen, zoals:

  • alle regels van de verschillende wedstrijden zitten in het systeem;
  • (als je het systeem kent,) is een nieuwe wedstrijd eenvoudig op te zetten;
  • bestaande wedstrijden zijn naar wens aan te passen (mits het format gelijk blijft);
  • scorebriefjes, nummers en de mogelijkheid om resultaten “live” te delen op een event en op internet zitten standaard in het pakket;
  • de mogelijkheid om digitaal vanaf het doel scores in te voeren met de telefoons van de schutters of tablets van de KHSN;
  • het publiceren en delen van lopende resultaten en de eindresultaten op internet;
  • Ianseo is een vrij beschikbaar pakket dat zonder extra kosten gebruikt kan worden;
  • eventuele ondersteuning van Ianseo is mogelijk.

Heel bewust hierboven beschreven “als je het systeem kent”. Veel mensen stranden namelijk met Ianseo, omdat het niet duidelijk is hoe het gebruikt moet worden. De frustratie is op dat moment vaak zo groot, dat men het nooit meer oppakt. Dat willen we voorkomen. Sterker, we willen dat er meer mensen goed geschoold met Ianseo kunnen werken! Daarom bieden wij een workshop Scoreverwerking aan. Na de workshop gevolgd te hebben ontvang je een certificaat.

Wat levert het op?

  • Certificaat 
  • Een groep medegebruikers op wie je altijd kunt terugvallen

Optioneel: Stage(s)

Voor degene die Ianseo in de praktijk willen toepassen kunnen er stagemomenten gecreëerd worden. Onder begeleiding van een ervaren Ianseo-gebruiker draai je mee bij een event. Er wordt van je verwacht dat je zoveel mogelijk het initiatief neemt. Aan het einde van een event (of kort erna) zal de dag met jou geëvalueerd worden. Als zowel jij als de ervaren Ianseo-gebruiker het er over eens zijn dat je zelfstandig een (KHSN) event kan draaien, zal je daarvoor mogelijkheden worden aangedragen of kan je opgenomen worden in het event team.

Kosten

Kosten voor de gehele workshop (3 dagdelen) bedraagt: € 109,00 per persoon (o.v.v. prijsverhogingen) Een dagdeel duurt maximaal 4 uur, inclusief pauzes, koffie/thee/fris en lunch. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de betaalgegevens.

Waar en wanneer?

– nog te bepalen –

Inschrijving

Aanmelden via: opleidingen@handboogsport.nl

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.