Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Zaterdag 12 oktober is het zover, de Dag van de Handboogsport 2024 in Arnhem. De Dag van de Handboogsport is er speciaal voor kaderleden van verenigingen; denk hierbij aan bestuursleden, trainers en scheidsrechters maar ook sporters zijn van harte welkom.

We hebben een mooi programma en hieronder vind je nog de laatste details en aandachtspunten. Deelnemers aan de Dag van de Handboogsport die zich hebben aangemeld zijn vanaf 09:00 welkom op locatie (Sportcentrum Valkenhuizen, Beukenlaan 15, Arnhem); het programma start om 09:30. Bij de entree van de locatie is een aanmeldbalie, waar je je kunt aanmelden en kunt kiezen naar welke workshops/clinics je gaat en daarna staat koffie en thee klaar.

De inwendige mens komt gedurende de dag niets tekort. Er is ontvangst met koffie en thee. In de middagpauze wordt een lekkere lunch geserveerd en na afloop van het inhoudelijke programma is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. 

Programma

Volgende stap in vernieuwing opleidingen: pilot basisschot tijdens Dag van de Handboogsport

Alles begint met een goede basis. Dat geldt ook voor toekomstige trainers. In het kader van het project vernieuwing opleidingen bieden we tijdens de Dag van de Handboogsport een pilot basisschot aan voor alle belangstellenden. Naast mensen die – mogelijk – interesse hebben in het trainerschap, zijn dus ook reeds gecertificeerde trainers welkom. Voor hen zal het programma vooral fungeren als bijscholing/ opfrissing. De pilot is onderdeel van het project vernieuwing trainersopleidingen dat in 2024 en 2025 wordt uitgevoerd. Het programma bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk en wordt gedurende de vier workshoprondes gehouden. Deelnemers aan deze pilot hebben dus niet de mogelijkheid om aan andere workshops deel te nemen tijdens de Dag van de Handboogsport. Wel doen ze samen met de andere deelnemers mee aan de opening, de plenaire gedeelten en de lunch.

Wil je graag deelnemen aan deze pilot? Schrijf je dan in via een e-mail naar info@handboogsport.nl o.v.v. Inschrijving Pilot Basisschot, je naam, bondsnummer en vereniging. Schrijf jezelf tevens in via de reguliere inschrijfpagina (t.b.v. betaling van het inschrijfgeld). Let op: Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. 

Inschrijving Dag van de Handboogsport

Schrijf je snel in! Klik hier voor de inschrijfpagina en verzeker jezelf van een plekje op de deelnemerslijst.

Kosten voor deelname – inclusief lunch – bedragen €15,-

Tips

  • Houd in je kledingkeuze rekening met de workshops van je voorkeur.
  • Voor de workshop ‘schieten met TeamNL Handoog’ moet je je eigen boog meenemen. Voor de overige workshops is dit niet nodig.
  • Let goed op de bewegwijzering, het is een stukje lopen vanaf de parkeerplaats.


Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.