Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Goede trainers zijn onmisbaar in de handboogsport. Ze zorgen ervoor dat beginners op veilige en verantwoorde wijze kennismaken met de sport én dragen bij aan de doorontwikkeling van de meer ervaren handboogsporters.

Alles begint met een goede basis. Dat geldt ook voor toekomstige trainers. In het kader van het project vernieuwing opleidingen bieden we tijdens de Dag van de Handboogsport een pilot basisschot aan voor alle belangstellenden. Naast mensen die – mogelijk – interesse hebben in het trainerschap, zijn dus ook reeds gecertificeerde trainers welkom. Voor hen zal het programma vooral fungeren als bijscholing/ opfrissing. De pilot is onderdeel van het project vernieuwing trainersopleidingen dat in 2024 en 2025 wordt uitgevoerd.

Het programma bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk en wordt gedurende de vier workshoprondes gehouden. Deelnemers aan deze pilot hebben dus niet de mogelijkheid om aan andere workshops deel te nemen tijdens de Dag van de Handboogsport. Wel doen ze samen met de andere deelnemers mee aan de opening, de plenaire gedeelten en de lunch.

Schrijf je snel in!
Wil je graag deelnemen aan deze pilot? Schrijf je dan in via een e-mail naar info@handboogsport.nl o.v.v. Inschrijving Pilot Basisschot, je naam, bondsnummer en vereniging.

Schrijf jezelf tevens in via de reguliere inschrijfpagina (t.b.v. betaling van het inschrijfgeld). 

Let op: Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.