Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Na afloop van het Nederlandskampioenschap Run-Archery heeft Henri Polman, uit handen van KHSN bestuurslid Rob Boumans, de gouden bondsspeld ontvangen. Dat heeft Henri te danken aan zijn inzet voor de handboogsport en in het speciaal de Run-Archery discipline.

Henri Polman is 63 jaar en lid van Sint Switbertus, een actieve vereniging in Lichtenvoorde. Daar is hij ook zeer actief en al jarenlang een van de grote trekkers voor Run-Archery. Met zijn eigen stijl en aanpak is hij een voorvechter van deze discipline. Hij wil Run Archery groter, sterker en beter maken. 

Hij is iemand die met name jongere generaties wil betrekken en kansen geeft. Henri loopt zelf mee maar tegelijkertijd is hij ook iemand die de handen steeds uit de mouwen steekt. Zo zette hij recent nog samen met zijn clubgenoten bij Sint Switbertus de nieuwste medewerker van de Bond, Martijn Pals, onder de boog. Henri was eerder ook al genomineerd als vrijwilliger van het jaar en nu met deze gouden bondsspeld willen hij hem bedanken voor wat hij voor de sport en de mensen in de sport heeft gedaan.

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.