Waar ben je naar op zoek?

Sluit zoekvenster

Wat is de link tussen de Vegetarische Slager en de handboogsport? Hoe kan ondernemerschap elke handboogvereniging helpen? Wat maakt het handboogschieten een verrijking voor iedereen met een doel voor ogen? Dit zijn vragen die Jaap Korteweg op zaterdag 12 oktober gaat beantwoorden tijdens het plenaire deel van de Dag van de Handboogsport, die dit jaar in Arnhem wordt gehouden. Jaap is een van de oprichters van de Vegetarische Slager, hij schiet met een longbow en zoekt altijd een balans tussen zijn activiteiten als ondernemer, als handboogschutter en als familiemens. Het is meer dan de moeite waard om dat te komen luisteren.

Er is nog veel meer op de Dag van de Handboogsport die we in 2024 met plezier weer organiseren voor iedereen die de handboogsport lief is. Er is een quiz, waarmee je prachtige prijzen kunt winnen. Er zijn verdiepende sessies over MijnHandboogsport en OnzeRelaties om de dienstverlening van Koninklijke Handboogsport Nederland nog beter te laten werken bij leden en verenigingen.
Wil je schieten met TeamNL Handboog? Dat kan! Wil je je boog laten tunen? Dat kan! Wil je ervaren hoe het is om te schieten met hulpmiddelen als een paraschutter? Dat kan! Wil je jouw sporters laten verbeteren met mentale training en core stability? Laat je dan informeren en inspireren door deskundigen vanuit de handboogsport. Wat moet je doen bij situaties van grensoverschrijdend gedrag? Het Centrum Veilige Sport en onze eigen integriteitsmanager helpen je daarbij. 

Goed is ook dat we een pilot doen voor de vernieuwing van de opleidingen. Een pilot basisschot die we in de toekomst als eerste stap in de trainersopleidingen willen doen, maar die ook als nascholing kan worden gedaan. Dit is een prachtige kans voor iedereen die het basisschot wil verbeteren voor zichzelf, maar ook zijn of haar toekomstige schutters op de training. Grijp die kans!

In december stelt de Bondsraad de Handboogagenda 2032 vast. Daarbij is 12 oktober weer een prachtige dag om iedereen te laten vertellen wat hij of zij belangrijk vindt. Dus, grijp die kans en sluit aan bij de workshop van de voorzitter en de algemeen directeur.

Daarnaast is er alle ruimte voor ontmoeting en gesprek. Voor een goede lunch en een lekker kop koffie of thee. 

De Dag van de Handboogsport is er voor alle bijna 10.000 leden van Koninklijke Handboogsport Nederland. Want laten we hopen dat we dat op 12 oktober ook kunnen doen; het 10.000e lid huldigen!

Tot 12 oktober!
Inschrijven kan HIER


Arnoud Strijbis,
Algemeen Directeur

Richt je pijlen op de laatste nieuwtjes! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel schot.